Els Castellers de Mollet posen en marxa una Escola de Castells per seguir creixent

La colla vol incorporar més gent per seguir mantenint la dinàmica positiva posada en marxa l’any passat  

Els Castellers de Mollet no aturen la seva activitat i  volen seguir creixent en l’àmbit associatiu. Per aquest motiu han decidit posar en marxa una Escola gratuita de Castells.

 

“Volem- ens expliquen- obrir encara més la colla a la ciutadania per a que tothom pugui venir a aprendre com es fan els castells. Poden venir tant canalla, com adults, i ensenyarem com es puja a un castell, com es forma una pinya, totes les posicions, etc...”

 

L'escola de Castells, oberta i gratuita, es realitzarà durant 3 dimarts, els dies 30 de gener, 6 i 13 de febrer; de les 20h a les 22h de la nit al Centre Cívic l'Era, el local d'assaig dels Castellers de Mollet.

Aquesta nova iniciativa per fer créixer la base social dels Castellers arriba després d’una temporada, la dels 25 anys de la Colla, que ha estat especialment bona en tots els sentits. Per un cantó s’ha incrementat el número de socis i, per l’altra s’han assolit grans resultats castellers com el tornar a ser colla de set. Per continuar amb aquesta dinàmica positiva encetada el 2017, la colla vol seguir creixent i per aquest motiu vol seguir incorporant gent a la Colla. L’Escola que es farà en les properes setmanes és una bona oportunitat per acostar-se al món dels castells.

 

 

Edicions locals