La Policia Local de Parets rescata una dona que ha quedat atrapada per l'aigua sota un pont

A causa de la pluja la Policia Local de Parets ha viscut un matí de moviment intens i extraordinari per les incidències que la intensa i continua caiguda d'aigua ha provocat en el municipi. El fet més destacat ha estat quan aquest matí, entre les 6 i les 7, un cotxe que circulava des de Parets en sentit Montmeló ha quedat atrapat en un pont. La dona ha vist com l'aigua ha començat a entrar dins del cotxe amb la impossibilitat d'avançar a causa de la gran quantitat d'aigua que hi havia. El fet ha estat comunicat al telèfon d'emergències 112, previsiblement per la mateixa conductora, i s'han activat els serveis d'emergències. Tan sols uns minuts més tard, la Policia Local de Parets aconseguia rescatar la dona del vehicle i l'han acompanyat fins al seu domicili a Montmeló.

L'inspector de la Policia Local ha destacat que aquest matí ha caigut una quantitat d'aigua impressionant. "Creiem que l'aigua que ha caigut en tan sols mitja hora ha estat excepcional. L'actuació dels agents ha estat molt correcte, han actuat ràpidament i han aconseguit rescatar la dona i tallar el pas a aquesta carretera".

Altres incidències que ha deixat la pluja a Parets han estat petites topades entre vehicles sense majors conseqüències, petites inundacions o sortida d'aigua del clavegueram públic. La Policia Local recomana extremar les precaucions perquè encara estan rebent molts avisos d'incidències.

Edicions locals