Antonio López, del Club Atlètic, i Júlia Marco, del Patinatge Artístic, millors esportistes de Mollet

La Nit de l'Esport va celebrar el seu 25è aniversari el divendres al Teatre Can Gomà

Antonio López, del Club Atlètic, i Júlia Marco, del Patinatge Artístic, són els millors esportistes de Mollet. La gala de la Nit de l’Esport, celebrada el passat divendres 26 de gener al Teatre Can Gomà, ha premiat els millors esportistes, equips, entitats, escoles i patrocinadors de Mollet per la tasca que han dut a terme al llarg de 2017.

L'atleta Antonio López destaca per la seves victòries als Estats Units al llarg de l'any passat en categoría júnior assolint la victòria a l'Estat de Virgínia als 3.200 metres i clasificar-se per als Nacionals a Nova York; mentre que la patinadora Júlia Marco ha estat subcampiona d'Espanya, de Catalunya i de Barcelona en figures obligatòries, entre altres participacions a nivel internacional.  

Una gala que enguany complia el seu 25è aniversari i en la que ha estat molt present el reconeixement de la Comissió Europea de Mollet com a Ciutat Europea de l’Esport 2017. També han estat reconeguts en millor promesa Tyler Hope, del Club Atlètic, i Marta Sallent, del Patinatge Artístic; millor equip absolut, el Recanvis Gaudí Mollet; millor equip de base, el benjamí A del CF Mollet UE; el millor club, el Club d'Escacs de Mollet; millor entrenador, Desireé Martín, del Ball Esportiu Dandi; premi a l'esportivitat dels Jocs Escolars, Escola del Bosc; millor escola, Associació de Veïns stació de França; millor patrocinador esportiu, Recanvis Gaudí; premi als valors esportius, Fernando Diago, president de la UD Lourdes; i premi Internacional, el caiaquista olímpic Saül Craviotto.

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de Mollet i responsable de l’Àrea d’Esports, Josep Monràs; Gerard Figueras, secretari general de l’Esport de Catalunya; Maite Fandos, diputada d’Esports de la Diputació de Barcelona; i Jaume Domingo, president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya.

Així mateix, aquesta 25a edició, també ha reconegut amb una menció especial a aquelles administracions, institucions, fundacions, col·legis professionals, empreses o mitjans de comunicació pel seu suport a la nominació de Mollet com a Ciutat Europea de l’Esport. És per aquest motiu que també han assistit a la gala, entre d’altres, el vicepresident primer del FCB, Jordi Cardoner; directius del Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya (COPLEFC); i Joan Tallada, director i fundador de la Fundació Aito Garcia Reneses.

Edicions locals