Pablo Nazábal, nou director esportiu del CF Mollet UE

El nou responsable tindrà responsabilitats en totes les categories del club

El CF Mollet UE ha refet el seu organigrama tècnic amb la creació de la figura del director esportiu de totes les categories del club. L'argentó Pablo Nazábal és el nou director esportiu del club des d'aquest dilluns, quan es va comprometre amb el club molletà a les oficines del Camp Municipal del Germans Gonzalvo. 

Fins ara, Paco Barrero feia tasques de director esportiu des de feia un any i mig tot i que tan sols tenia funcions sobre el primer equip i la categoria juvenil. Segons va informar el club en xarxes socials, Pablo Nazábal "tindrà responsabilitats en totes les categories". El nou responsable va tenir tasques de director esportiu al Gavà fins al setembre i anteriorment havia estat vinculat amb la UD San Pedro, de la Tercera Divisió d'Andalusia. 

Una de les primeres tasques del director esportiu serà reflotar la situació del primer equip a la Primera Catalana, quart per la cua en llocs de descens, i amb la necessitat de donar suport a la direcció tècnica dirigida per José Antonio Montes. Pel que fa a Paco Barrero, fins ara director esportiu, ha informat que continuarà en el club tot i que fent d'altres tasques. 

Edicions locals