El ple de Mollet aprova una moció en contra de la medicina privada a l’Hospital

Era una proposta de la Plataforma de la Sanitat Pública del Baix Vallès

El Ple de l'Ajuntament de Mollet va aprovar dilluns una proposta de la Plataforma de la Sanitat Pública del Baix Vallès per sol·licitar a la Fundació Sanitària Mollet i al CatSalut la prohibició de fer medicina privada a l'Hospital de Mollet. La moció es va aprovar amb els vots a favor de Canviem Mollet i Ara Mollet - ERC- MES, les abstencions de PSC, Ciutadans i PP i el vot contari de PDeCAT. Al ple es van fer presents un grup de persones vinculades a aquesta plataforma.


Al desembre la Fundació Sanitària Mollet anunciava la posada en marxa d'una unitat de medicina esportiva, de caràcter privat, ja que és un servei que no es presta en la cartera de serveis que té concertada amb Catsalut.

La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès aleshores va engegar una campanya en contra del que consideren una privatització de l'Hospital de Mollet, ja que entenen que l'edifici és de Catsalut i que només s'ha d'utilitzar per activitats de la cartera de serveis concertada amb la Generalitat de Catalunya.

Edicions locals