Trash, oportunitats noves o de segona mà

Ronda de Can Fàbregas, 22, Tel. 93 570 32 59  

A la botiga Trash de la Ronda de Can Fàbregas podràs trobar tota classe d'oportunitats i en multitud de productes: des d'instruments musicals fins a ordinadors, passant per eines, joguets, videojocs, productes per fer esport, electrònica, petits electrodomèstics... Hi ha un munt de productes i tots ells són en certa manera únics, ja que es tracta de productes de segona mà o de productes outlet a bon preu. Convé, doncs, passar-hi de tant en tant per veure les diferents oportunitats que van entrant i sortint...
Els productes outlet són nous i els productes de segona mà, segons ens explica en Carles, tenen tots un any de garantia. Abans de ser posats a la venda els tècnics de Trash els revisen i netegen amb l'objectiu que arribin en bones condicions als clients.
Trash funciona a Mollet des de 2011 i la mateixa marca també té botigues a Granollers i a Madrid. Ens expliquen que la cultura de la segona mà a poc a poc va arrelant a casa nostra. Cada vegada són més les persones que se'ls adrecen per vendre les coses que ja no utilitzen – a vegades completament noves i sense ús- i també són cada vegada més els que van a les botigues de segona mà a la recerca de productes de marca, de qualitat, però a un preu insuperable.

Edicions locals