El Recanvis Gaudí Mollet jugarà la final de la Lliga Catalana contra el Quart

Els molletans superen l'Igualada i es veuren les cares aquest diumemge contra els amfitrions de la Final a Quatre

El Recanvis Gaudí Mollet es va converteir ahir dissabte en el primer finalista de la 36a edició de la Lliga Nacional Catalana EBA 2017-18 després de superar el CB Igualada a la primera semifinal, per un 71-80. Aquest diumenge jugarà el títol català a les 19 h en la final contra l'altra guanyador de la segona semifinal, el CB Quart, que són els amfitrions.

El partit dels moolletans, igualat en el primer període (15-16), es va trencar en el segon quart en el moment que el Mollet de Pau Garcia va aconseguit obrir una petita escletxa en el marcador marxant al descans per un 33-43. Aquesta diferencia es va ampliar a la represa arribant als 22 punts, i mig sentenciant la primera semifinal tot i un bon final període de l'Igualada de Jordi Martí en el que es van imposar per un 28-18.

El millor jugador de la semifinal va ser el molletà Nil Baqués amb un 34 de valoració, fruit dels seus 23 punts i 6 rebuts seguit dels seus companys Albert Ferer (18 punts) i Eric Gonzalez (16).

El segon finalista d'aquesta Lliga Catalana EBA és l'amfitrió, el CB Quart-Germans Cruz, entrenat per Carles Ribot, després de superar El Masnou, per per un ajustat 86-85 en un partit que s'ha acabat decidint en els instants finals de la segona pròrroga. Amb un 24 de valoració, el local Eric Jiménez ha estat el millor del partit gràcies al seus 27 punts i 4 rebots.

Edicions locals