El CF Mollet UE de Manga-Viale s'estrena amb derrota a la Jonquera

El conjunt molletà ocupa l'avantpenúltim lloc de la Primera Catalana en llocs de descens

La nova etapa del CF Mollet UE del tándem Alberto Manga-Manu Viale s'ha estrenat amb derrota al camp de la Jonquera, per 3 a 1. Els molletans són ara avantpenúltims del grup 1 de la Primera Catalana i segueixen en llocs de descens directe amb 20 punts.

L'efecte nou entrenador, ja el cinquè de la temporada, no es va veure en el camp gironí aquest diumenge. El partit era dels més complicats de la temporada i tenia l'afegit que el nou tándem d'entrenadors havia agafat les regnes de l'equip dijous en una semana complicada als despatxos amb el comiat de José Antonio Montes i el fitxatge frustrat del que havia de ser nou responsable tècnic, Pablo Nazábal. Així doncs, dins el terreny de joc el duel a la Jonquera va veure's alterat per la bona feina local, que al descans marxava amb un 3 a 0 a favor. A la represa, David Castro feia el gol de l'honor pels molletans.

El tándem tècnic Alberto Manga-manu Viale tindrà una setmana de descans competitiuper Carnaval. Una oportunitat per treballar aspectes tàctics de l'equip per capgirar una situació que ara per ara se situa als llocs de descens. El proper partit del CF Mollet UE serà el 17 de febrero contra el Farners.

Edicions locals