Alan Pichot, campió del Món sub-16, s'estrena amb el Club d'Escacs Mollet

El jove argentí de 19 anys ara està fent una gira per Europa i ha escollit Mollet com a principal seu

El Club d'Escacs Mollet té un reforç de luxe per a l'equip de Divisió d'Honor amb l'argentí Alan Pichot, de 19 anys i que va ser campió del Món sub-16 l'any 2014 a Durban (Sud-àfrica). El jove argentí Gran Mestre d'escacs va participar dissabte passat amb l'equip molletà en la tercera jornada del campionat amb victòria molletana ajustada contra el Sant Andreu.

Aquesta suposa la primera victòria de la temporada de l'Escacs Mollet, tot i que Pichot en el seu debut no va poder guanyar al seu rival, Karen Movsziszian. Tot i això, el club confia molts èxits en una temporada amb joves talents a les seves files i com a principal espasa Pichot.  "Arribo a Mollet perquè conec al president, Ramon Caro, tenim uns amics en comú. En els propers mesos faré una gira per diversos països, com ara Rússia o Vietnam, i ara volia centrar-me a Barcelona amb aquesta Lliga Catalana", admet Pichot que durant la seva estada a terres molletanes residirà a Sitges.

Alan Pichot, que es dedica als escacs, té com objectiu aquest 2018 el Campionat del Món sub-20 però abans fer un "gran paper a la Lliga Catalana amb el Mollet", remarca l'argentí. De fet, el president del club, Ramon Caro, admet que per a l'entitat comptar amb Pichot "és un autèntic luxe i ara en ell li toca seguir treballant, però té molta qualitat".

Fins ara, el Club d'Escacs Mollet suma 1,5 punts amb el balanç d'una victòria contra Sant Andreu, una derrota contra el Barberà i un empat amb Gerunda.

Edicions locals