L'Ajuntament de Mollet requereix als propietaris de El Tabaran per que enderroquin la resta de la coberta que es va enfonsar

S'ha prohibit l'entrada a tot l'edifici mentre no es pugui garantir la seguretat

L'Ajuntament de Mollet s'ha dirigit a la Comunitat de propietaris per tal que designin de forma immediata un responsable que dirigeixi l'enderroc controlat de la coberta que es va esfondrar parcialment aquest dijous al matí.

Després de l'esfondrament del sostre del local privat La Toscana de l'edifici situat a l'avinguda de la Llibertat 1-3 de Mollet del Vallès, a la tarda es van reunir tècnics municipals amb representants de la comunitat de propietaris.

L'esfondrament va fer necessari la presència de Bombers, Mossos d'Esquadra i Policia Municipal que van tallar l'Avinguda Llibertat fins a les 15 h.

Després de la inspecció per part dels serveis tècnics municipals, a la tarda es van reunir amb la comunitat de propietaris per tal d'exigir que designin un tècnic que coordini l'enderroc controlat de la part de la coberta del sostre que encara resta i que també faci la valoració de les actuacions necessàries per a garantir la seguretat de tot l'edifici.

L'Ajuntament de Mollet, mentre no es determinin i es duguin a terme la resta de mesures necessàries s'ha prohibit l'accés a tot l'edifici.

El dimecres la situació de l'edifici de ElTabaran va tornar sobtadament a l'actualitat a l'aparèixer una esquerda a sobre de la botiga La Toscana que va obligar a desallotjar l'establiment i a col·locar tanques de seguretat al voltant de l'edifici.

L'Ajuntament ja va enviar el dimecres a tècnics municipals per inspeccionar el local i l'edifici i per tal d'analitzar quines són les mesures necessàries per a garantir la seguretat de l'espai.

Després de les inspeccions realitzades, l'Ajuntament va fer un primer requeriment als propietaris de l'edifici per tal que, procedissin a prendre les mesures necessàries per a garantir la seguretat de tot l'edifici.

Edicions locals