Més de mig miler de racions d'escudella de Carnaval

Enguany es va cumplir la 20a edició del plat que prepara El Casal

La 20a edició de l'Escudella de Carnaval va ser un èxit amb més de mig miler de racions repartides aquest dissabte. El Casal va tornar a oferir el ja tradicional plat del dissabte molletà dcarnavalesc amb una escudella, que va fer el cuiner Pep Salsetes.

La jornada va començar ben d'hora pels organitzadors d'El Casal, prop de les nou del matí, per tenir a punt les verdures. Poc després, la feina passa al cuiner Pep Salsetes i als seus ajudants. Fins al migdia, l'escudella no es va tastar fins que van fer acte de presencia el Carnestoltes i el señor Manyó. Un cop van donar el vist-i-plau al plat es va començar a repartir les racions de l'olla gegant davant el mateix edifici d'El Casal, en la mateixa Rambla Balmes. "Estava molt bona l'escudella i, a més, ens ha acompanyat el dia perquè feia Sol", admet la vicepresidenta d'El Casal, Rosa López, que remarca: "enguany hem repartit més que cap altra amb més de mig miler de racions".

Alguns dels comensals que van tastar l'escudella van fer-ho en la sala d'actes d'El Casal, tot i que la gran majoria va fer-ho en la mateixa Rambla Balmes. "És una activitat molt arrelada al nostre Carnaval, cada any és una de le activitats que més demanen", diu Rosa López.

Per la tarda del dissabte de Carnaval, El Casal va fer el ball de disfresses.

Edicions locals