La Room, l'AAVV Santa Rosa i l'AMPA Joan Abelló, millors comparses del Carnaval de Mollet

Partciipen una quinzena de grups aquest diumenge pels carrers de la ciutat

L'Escola de Dansa La Room de la Llagosta, millor comparsa fora de Mollet; l'Associació de Veïns i Veïnes Santa Rosa, millor comparsa local; i l'AMPA Escola Joan Abelló, millor comparsa infantil. Aquestes tres entitats han estat els triomfadors del Carnaval 2018 de Mollet del Vallès, que ha tingut lloc aquest diumenge pels carrers de la ciutat. Consulta la galeria d'imatges del Carnaval 2018.

Un total de quinze comparses han pres part al Carnaval molletà, que enguany ha hagut de modificar el seu recorregut i no ha passat per l'avinguda Llibertat pels problemas d'El Tabaran. El recorregut amb el seguici de comparses ha estat per l'avinguda de Gaudí, l'avinguda de Jaume I, l'avinguda de Burgos, l'avinguda de Badalona i ha acabat a la plaça de Pau Casals, on s'ha fet el judici del Carnastoltes amb la Companyia Carnamolles i el Ball de Diables.

Després de la crema del Carnastoltes, s'han lliurat els premis del Carnaval de Mollet. Com a millor comparsa fora de Mollet ha estat l'Escola de Dansa La Room, de la Llagosta, que anaven disfressats de fauns; en segon lloc ha estat el grup En Dansa, de Montcada i Reixach.

Pel que fa a les comparses locals, la millor ha estat l'Associació de Veïns i Veïnes de Mollet; en segon lloc, l'Esplai Tuareg; i en tercer, el Centro Cultural Andaluz. Millor comparsa infantil ha estat l'AMPA Escola Joan Abelló.

El Carnaval 2018 de Mollet es tancarà el dimecres 14 de febrer amb l'Enterrament de la sardina, a les 17.30 h al Mercat Vell, i amb la cercavila de dol fins a la plaça de l'Artesania, que organitza l'Ajuntament amb la col·laboració de Carnamolles, l'AAVV de la Fira d'Artesans i el Grup de Saxos de l'Escola Municipal de Música i Dansa.

Millor comparsa infantil

Millor comparsa fora de Mollet

Edicions locals