El jutge de Mollet deixa en llibertat al "segon violador de l'Eixample" detingut el diumenge a la Llagosta per una baralla amb la seva mare

El jutge ha deixat aquest dilluns en llibertat provisional el conegut com 'el segon violador de l'Eixample' acusat de violència domèstica però li ha imposat una ordre d'allunyament i li ha prohibit aproximar-se a menys de 1.000 metres de la seva mare i el company d'aquesta, segons ha informat  el TSJC. L'acusat ha passat aquest diumenge a disposició del jutjat d'instrucció número 2 de Mollet del Vallès després que els Mossos el van detenir dissabte al seu domicili de la Llagosta arran d'una denúncia per violència domèstica presentada per membres de la seva família. El jutjat continuarà amb la instrucció de la causa i ha acordat la pràctica de declaracions de testimonis.

Els agents van rebre una trucada i van anar a casa d'Alejandro Martínez Singul per detenir-lo, però l'home se'ls va encarar i va presentar resistència. Finalment, quan els efectius el van poder detenir van comprovar que presentava alguna ferida prèvia a la seva actuació. Alejandro Martínez Singul va quedar en llibertat el juliol del 2013 després d'haver complert íntegrament l'última pena d'internament que tenia imposada en un centre penitenciari. Des d'aleshores, els Mossos d'Esquadra li feien un seguiment no invasiu, i també va seguir un programa d'intervenció per a agressions sexuals i un tractament farmacològic d'inhibició sexual. Va ser condemnat per primera vegada el 1992, i va sortir de la presó el 2007 però va tornar-hi a ingressar després de diversos casos de reincidència.

 

Edicions locals