L'escola Nostra Senyora de Montserrat de Parets arriba a un acord amb la Fundació Albada per a la gestió del centre

La fundació es proposa innovar tecnològicament i implementar el Batxillerat en els pròxims anys

L'Escola Nostra Senyora de Montserrat ha arribat a un acord amb la Fundació Albada perquè aquesta sigui qui porti, a partir del pròxim curs, la gestió del centre educatiu. L'escola ha donat a conèixer aquest canvi a les famílies i al poble abans de les inscripcions del pròxim curs perquè els pares i mares estiguin informats d'aquesta novetat com més aviat millor. 

La Fundació Albada, inclosa en la Fundación Arenales a la resta d'Espanya, promou una formació inspirada en una visió cristiana de la vida i l'educació personalitzada, així com la innovació educativa i la formació de l'anglès com a un procés d'immersió des dels primers anys de vida. És per això que els canvis més rellevants que hi haurà a l'escola seran la digitalització de la mateixa i la modernització del sistema Wifi, fent que arribi a totes les classes amb més potència i, un dels projectes destacats, és la possibilitat d'implementar el Batxillerat en el centre d'aquí a 4 anys.

La Directora de l'escola, Sor Marta, ha volgut deixar clar que "ningú no ha comprat l'escola, l'escola ha arribat a un acord amb aquesta fundació que té més recursos econòmics i materials. Tot continuarà igual, tant la metodologia com els professionals. Això sí, hi haurà moltes millores en infraestructures i serveis, cosa que beneficiarà a l'alumnat".

Sor Marta també ha desmentit completament alguns rumors com ara que separaran nens i nenes en classes diferents, que els preus pujaran d'una manera molt notòria o que hi haurà canvi de professors, totes elles afirmacions que no corresponen a la realitat, ja que, tal com ha explicat, la nova fundació anirà de la mà amb l'escola i el tarannà del centre serà exactament el mateix que fins ara.

Edicions locals