Creix el nombre de molletans que fan esport de forma regular

L'increment d'un 10% en la pràctica esportiva, un dels èxits de Mollet Ciutat Europea de l'Esport 2017

Aquest dilluns, l'alcalde Josep Monràs, va fer balanç de Mollet Ciutat Europea de l'Esport 2017. I ho va fer "agraint especialment a totes les entitats molletanes, a la ciutadania en general i al departament d'Esports, així com a les diferents institucions, organitzacions, fundacions, col·legis professionals, sponsors i mitjans de comunicació el seu compromís i suport amb aquesta fita".

Per Monràs "estem molt satisfets per com hem afrontat aquest repte internacional entre tots i, sincerament i humilment, crec que el nostre model ha marcat un abans i un després com ens han fet saber les ciutats que aquest 2018 ens agafen el relleu".

Monràs va voler destacar "el centenar d'activitats que hi ha hagut orientades sobretot a l'educació, els valors, la formació i la salut amb l'objectiu d'incrementar la pràctica esportiva i els hàbits saludables a la ciutat".

L'impacte de Mollet Ciutat Europea de l'Esport es pot començar a quantificar: Des de l'Ajuntament calculen que la pràctica esportiva s'ha incrementat un 10% i en aquests moments uns 20.000 molletans i molletanes fan esport de forma regular.

D'entre les iniciatives que aquest 2017 s'han posat en marxa, l'alcalde va voler destacar la Recepta Esportiva "un programa conjunt entre l'Ajuntament de Mollet i el Servei Català de la Salut, pioner a tot Catalunya, i adreçat a assessorar els usuaris de totes les edats dels dos Centres d'Atenció Primària sobre les possibilitats que ofereix la ciutat per fer esport i salut".

Segons Monràs "aquest hauria de ser un bon exemple d'una de les moltes llavors que hem posat aquest 2017 i que haurien de perdurar en el temps en benefici de la salut i la felicitat de les persones".

Una altra de les llavors recollides és que les noves Ciutats Europees de l'Esport que aquest 2018 han agafat el relleu, entre d'altres, de Mollet del Vallès, han fet arribar a l'Ajuntament de la nostra ciutat la seva felicitació per l'organització d'aquesta fita i, alhora, s'han mostrat interessades per alguns aspectes d'aquesta organització per tal d'aplicar-los als seus municipis.

 

Edicions locals