Leo Bassi aterra a Can Gomà

El Cicle Arts i Escena arriba aquest dissabte a un dels punts culminants de la temporada

El Cicle Arts i Escena arriba aquest dissabte a un dels punts culminants de la temporada. El còmic Leo Bassi aterra dissabte a Can Gomà amb el seu espectacle The best of Bassi, possiblement el plat més fort de tot el cicle. La cita amb Bassi és a les 21 hores.
A The Best of Bassi, el genial artista italià ofereix una retrospectiva amb els moments més destacats dels darrers deu anys de la seva carrera. El mateix Leo Bassi defineix l'espectacle que porta a Mollet co un "regal a mi mateix" i considera que és la millor manera d'apropar-se a la seva obra per aquells que no coneguin – cosa difícil- el seu costat més teatral i filosòfic.

La nova edició d'arts i escena es va encetar el passat 12 de gener i seguirà fins al 25 de març, la nova edició de l'Arts i Escena de l'Ajuntament de Mollet del Vallès ofereix arts escèniques, plàstiques, musicals i visuals. En el cicle s'inclou una àmplia producció molletana de qualitat, com Som dansa, de Llevant a Ponent, de l'Esbart Dansaire, o l'estrena d'Ànima, del grup vocal Estoc de Veus, que hem pogut veure recentment però també n'hi ha de fora, com l'espectacle del còmic Leo Bassi o el concert del pianista Lluís Coloma que es va servir per arrancar el cicle el passat 12 de gener.

El cicle també inclou els clàssics infantils organitzats per La Xarxa Mollet. Recentment vam poder veure Bambi, amb la companyia El Replà, i pròximament (11 de març) podrem gaudir d'una actualització de Pinotxo, amb Dreams Teatre

L'edició d'Arts i Escena d'aquests mesos arriba carregada d'exposicions al Museu Abelló: Ikigai, retrats de Toni Cervera; Camaleó, de Varvara Guljajeva i Mar Canet; la mostra sobre Qui va ser Carles Pellicer? Aquest mateix dissabte, 17 de febrer, es mostrarà el vidre de la col·lecció que inclourà una visita i taller. Al mes de març el Museu Abelló oferirà un maridatge de vins del Celler Can Roda.

Art i Escena és també cinema. En aquesta ocasió el Centre de Serveis El Lledoner és l'espai de Mollet on es fan cinefòrum a partir de les projeccions de les pel·lícules. Al gener es va poder veure La Vaca, de Mohamed Hamidi, i aquest febrer (dia 25) és el torn d'Una historia verdadera, de David Lynch. Al març tenim Nebraska, d'Alexander Payne.

Edicions locals