El Mercat Vell acull dissabte la VIIIa Fira del Joguet i còmic antic i de col·lecció

L'Associació de Col·leccionistes de Mollet i comarca organitza, el dissabte, 17 de febrer, al Mercat Vell la VIIIa Fira del Joguet i Còmic antic i de col·lecció. La fira, que es farà des de les 10 del matí i fins a les 20 hores, és ja un clàssic del calendari de fires a la ciutat
Aquesta edició comptarà amb un total de 24 parades on es podien comprar tota mena de joguets que actualment ja no es troben en les botigues convencionals a més dels còmics que també s'hi poden trobar. En les dues facetes, d'antiguitat i també de col·lecció.
En l'edició d'enguany repetiran la majoria de paradistes que es poden trobar tots els anys, entre elles les molt exitoses de figures Playmobil, de les quals n'hi haurà tres. També hi haurà dues parades dedicades al còmic antic i de col·lecció, altres de joguets variats, una de cases de nines i dues de nines.
En aquest 2018, l'Associació de Col·leccionistes de Mollet i comarca celebra els seus 25 anys, motiu pel qual al llarg de tot l'any organitzaran diferents activitats festives. La primera d'elles serà el pròxim 1 d'abril un gran dinar d'aniversari al Mercat Vell.

Edicions locals