El FC Barcelona renova la col·laboració amb l'Ajuntament de Mollet per l'esport d'inclusió social

L'alcalde de Mollet i el president del Barça es van trobar dijous a Mollet

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, va rebre dijous al president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, com a mostra de reconeixement pel suport de l’entitat i la seva Fundació amb Mollet Ciutat Europea de l’Esport 2017. Un suport que va derivar en un acord de col·laboració que es mantindrà entre l’Ajuntament i el Barça amb l’objectiu de cooperar i promocionar l’esport com a eina social, integradora, educativa i cultural.

En aquest sentit, Josep Maria Bartomeu, va anunciar que “una de les raons de ser de la nostra Fundació és col·laborar amb les escoles amb programes com ara Futbol Net on potenciem els valors de l’esport, i en aquest sentit, Mollet i especialment el seu alcalde, sempre s’han mostrat sensibles amb aquestes qüestions i, per tant, el nostre desig és mantenir aquests lligams entre la ciutat i el Barça”.

Pel que fa el suport i la participació del Barça amb Mollet Ciutat Europea de l’Esport, Bartomeu, va agrair el reconeixement de l’Ajuntament a la entitat felicitant “a la ciutat de Mollet i al seu alcalde per organitzar un esdeveniment d’aquestes magnituds i fer-ho de forma exitosa i reconeguda arreu”. Per Bartomeu “nosaltres només hem posat el nostre gra de sorra, però l’èxit, el mèrit, ha estat de la gent de Mollet i del seu Ajuntament”.

Edicions locals