Els F1 Test Days arrancan la temporada del Circuit de Montmeló

El Campionat del Món d’F1 desembarca al Circuit de Barcelona-Catalunya per celebrar la totalitat dels entrenaments de pretemporada en 8 jornades de test, del 26 de febrer a l’1 de març i del 6 al 9 de març. Els aficionats, que podran veure en exclusiva totes les novetats de la temporada 2018 abans que es posi en marxa la caravana mundialista, tindran l’oportunitat de gaudir tant de l’activitat a pista com fora d’ella, amb un programa apte per a tots els gustos.

Com de costum, el pit-walk ofereix l’opció de passejar i contemplar de ben a prop els boxs i tota l’activitat que a dins d’ells es desenvolupa al voltant dels nous monoplaces, de 13 a 14h. L’accés és restringit a totes aquelles persones acreditades, així com als Abonats i Oficials del Circuit. Aquest col·lectiu també podrà presenciar una exposició d’art i  pintura en viu, a càrrec de l’artista Mark Ríos, a la zona de Pis Box Member.

Aquells qui no vulguin ser només testimonis i prefereixin l’acció, al kàrting del Circuit (situat al costat del pàdoc) podran demostrar les seves habilitats de pilotatge amb les tandes de karts. La compra d’entrades es realitza al punt d’informació de la Zona Comercial, darrere de la Tribuna Principal, i el mateix passi també dóna accés a la terrassa sobre els boxs i al pit-walk.

L’activitat al Circuit de Barcelona-Catalunya serà frenètica, amb tot tipus de visites programades. Els F1 Test Days es podran viure al màxim amb les visites guiades. La iniciativa ha tingut una molt bona acollida per part dels aficionats, i les entrades ja estan exhaurides. A més de les visites guiades, el Circuit rebrà a diverses escoles catalanes i centres de discapacitats.

Edicions locals