El Recanvis Gaudí Mollet és sorprès a la pista del Castellbisbal

Els molletans perden 69 a 64 i sumen la sisena derrota de la temporada

El Recanvis Gaudí Mollet es va veure sorprès a la pista del Castellbisbal, que va ser millor en el tir exterior. Els molletans van perdre a domicili, per 69 a 64. El Mollet ocupa el cinquè lloc de la Lliga EBA amb 12 victòries i 6 derrotes, empatat amb el quart, el Valls, i el sisè, l’Igualada. El grup català B està liderat pel Vic, amb 15 victòries, seguit del Pardinyes, amb 13 victòries, empatat amb el Palma.

El conjunt de Pau Garcia va dominar tres dels quatre quarts del compromís però no va ser suficient per guanyar a domicili. Al descans, el domini era visitant, per 29 a 34. Al tercer quart, el Castellbisbal va ser superior i es va marcar un parcial al seu favor, de 24 a 14, que va aconseguir gestionar fins al final del partit. El millor jugador del Recanvis Gaudí Mollet va ser Nil Baqués, amb 19 punts i 6 rebots.

L'equip va patir dues baixes importants, que pdorien ser de llarga durada, amb les lesions de Nil Angelats i Xavi Balaguer. 

El proper duel dels molletans serà el dissabte, 3 de març, contra el líder, el Vic. El compromís es jugarà a la pista del Plana Lledó a les 20 h.

Edicions locals