L’Àrea Única del Taxi del Vallès ja inclou 18 municipis

Es converteix en la primera de Catalunya al marge de l’Àrea metropolitana

 

L’àrea única de transport del servei del taxi que fins ara aplegava 13 municipis del Vallès Oriental i el Vallès Occidental, entre ells Mollet, ampliarà fins a 18 el nombre de ciutats que en formaran part. Amb aquesta ampliació es passa a donar servei a més de 240.000 habitants convertint-se així en el primer àmbit de Catalunya en servei de taxi, només per darrera de l’Àrea Metropolitana. La decisió s’ha pres a Mollet del Vallès on també s’ha acordat congelar les tarifes del taxi. 

 

La iniciativa, que s’ha pres durant la reunió de la comissió de seguiment del conveni del taxi que s’ha celebrat a Mollet del Vallès, comporta que Caldes de Montbui, Castellar del Vallès, Sant Feliu de Codines, Santa Eulàlia de Ronçana i Tagamanent també formin part d’aquesta àrea unificada del servei de taxi.

 

Fins ara, els municipis que a finals de 2016 van acordar unir el servei i poder operar conjuntament i indistintament en qualsevol dels seus termes municipals, eren L’Ametlla del Vallès, La Garriga, La Llagosta, Lliçà de Vall, Martorelles, Mollet del Vallès, Palau-solità i Plegamans, Parets del Vallès, Polinyà, Sant Fost de Campsentelles, Sant Maria de Martorelles, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat. 

 

Durant la reunió també s’ha decidit congelar les tarifes del taxi després que l’any passat, seguin els criteris d’unificació, es decidís reduir aquestes tarifes tenint com a referència els municipis que aleshores formaven part d’aquest conveni i que tenien la tarifa més baixa. 

 

Així, els habitants de les localitats que s’incorporaran, també podran desplaçar-se a qualsevol dels municipis que formen part d’aquesta àrea amb aquesta tarifa unificada. De la seva banda, els taxistes, també podran utilitzar les parades de qualsevol dels 18 municipis.

 

Edicions locals