Mollet activa el Pla d'Emergències per la Neu

Mollet del Vallès s’ha despertat aquest dimecres amb la presència de neu. Tot i que ha deixat paisatges blancs als parcs i fonts de la ciutat, des de primera hora del matí, els carrers estan nets i l'Ajuntament ha informat que hi ha poques incidències. Les escoles de la ciutat han obert, però amb activitat no lectiva

La previsió meteorològica és que segueixi nevant durant les properes hores, però que millori el temps a partir del migdia.

L’Ajuntament de Mollet ha activat el pla d'emergències a Mollet per la nevada. Els serveis municipals han llençat sal en alguns carrers i, fins ara, només hi ha com incidència el tall de trànsit del carrer Pau Vila i un problema de subministrament d'aigua al carrer Castelao. Tot i la neu, les escoles bressol municipals han obert amb normalitat.

El protocol de neu de l’Ajuntament contempla que hagi un equip de persones i vehicles per actuar en cas d’incidència, tancar les fonts d’aigua de la ciutat per evitar que es congelin, tancar els regs dels parcs i jardins i no fer servir l’aigua a la via pública per evitar gelades.

Aquest dimarts l'Ajuntament de Mollet ja va activar el pla d'emergències en fase de prealerta. En una reunió es va preparar el dispositiu que s'ha activat avui.

Edicions locals