El Síndic i l’Ajuntament conviden la ciutadania a adherir-se al manifest Mollet lliure de rumors

El Síndic Personer, Lluís Martínez Camps, i l'Ajuntament de Mollet conviden als ciutadans i ciutadanes que signin el manifest Mollet lliure de rumors. L'objectiu és construir un present i un futur des de la plena igualtat de drets i deures.

El Consell de Ciutat treballa des de fa temps per un municipi on la ciutadania i el teixit associatiu, cultural, social, econòmic i polític es pugui adherir a la promoció d'una societat lliure de rumors, estereotips i prejudicis. Des de l'ens es demana que els molletans i molletanes segueixin treballant per un model de ciutat social que suma les diversitats com a riquesa, dins del respecte dels drets humans i fora de les discriminacions.

El Consell vol actuar contra els rumors, estereotips i prejudicis, i trencar el silenci que crea espais d'impunitat, a través del diàleg i de compartir la informació per rebatre'ls. Davant de qualsevol manifestació de rumors, estereotips i prejudicis cal respondre dient que cap expressió de racisme ni de xenofòbia té cabuda a Mollet ni forma part dels valors de la nostra societat.

Per aconseguir un Mollet lliure de rumors, el Síndic Personer, Lluís Martínez Camps, i l'Ajuntament animen als ciutadans, ciutadanes, entitats i col·lectius a consultar l'espai web Mollet Antirumorswww.molletvalles.cat/antirumors per obtenir informació per combatre els rumors, estereotips i prejudicis que circulen per la ciutat; utilitzar la Bústia Antirumors per comunicar-los i d'aquesta forma tractar de resoldre'ls i convertir-se en Agent Antirumors.

Edicions locals