Més d'un 66% d'alumnes no han fet classe avui a Parets a causa de la neu

Parets té actiu el pla d'emergències NEUCAT i no hi ha incidències destacades

Protecció Civil i Policia Local es troben en fase d'alerta i han estat tallats al trànsit, per garantir la seguretat dels conductors, alguns dels carrers que podrien arribar a resultar perillosos, tot i que els talls no han afectat cap de les vies principals. Durant tot el matí s'ha estat abocant sal a diferents indrets de la vila, tant a la calçada com a les voreres, i a l'entrada de les escoles.

Pel que fa als centres escolars han estat oferint serveis mínims, menys l'institut Torre de Malla que ha decidit tancat totalment a causa del temporal de neu que s'ha viscut durant el matí. L'institut la Sínia sí que ha pogut oferir serveis mínims, tot i que només han assistit 45 alumnes i la meitat del claustre de professors, pel fet que molts dels docents viuen fora de Parets i han decidit no agafar el cotxe ni el transport públic tal com va indicar la recomanació del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

A les escoles d'educació Primària també s'ha vist afectat el normal funcionament dels centres. En el cas de l'escola municipal Pau Vila, de 443 alumnes només han assistit a classe 148. Les escoles bressol també s'han vist afectades a causa del temporal però són els centres que més afluència d'alumnes han rebut durant el matí.

 

Edicions locals