Thyssenkrupp Plastic Ibèrica inaugura les seves noves instal·lacions a Mollet

L'empresa ha invertit un milió d'euros i ha creat una desena de llocs de treball a les seves noves instal·lacions de Can Magarola

El Passat 21 de febrer de 2018 l'empresa Thyssenkrupp Plastic Ibèrica va inaugurar les seves noves instal·lacions al polígon Can Magarola de Mollet del Vallès. Amb aquestes noves instal·lacions de més de 2.000m2, que han comportat una inversió d'un milió d'euros, l'empresa, que crea 10 llocs de treball, és capaç d'atendre totes les necessitats dels seus clients gràcies a una major disponibilitat per emmagatzemar els seus productes, i especialment per la nova serra de tall horitzontal que els permet realitzar de manera senzilla i ràpida qualsevol tall en els seus materials rígids.

A l'acte d'inauguració van assistir Eduard Fontanet, delegat a Catalunya de l'empresa, Fernando Montero, CEO de Thyssenkrupp Plastic Ibèrica, Ramon Serra i Juan Antonio Soler, Managing Director de la firma.
Thyssenkrupp Plastic Ibèrica, amb fàbrica a València, distribueix els seus productes a través de diverses filials com és la de Mollet dedicada a tot Catalunya. Els principals motius per a l'elecció de Mollet han estat la seva ubicació estratègica, a només 20 quilòmetres de Barcelona, i el gran nombre d'infraestructures viàries, ferroviàries, portuàries i aeroportuàries que l'envolten.
L'empresa està especialitzada en la distribució de plàstics. Destaca la seva creixent presència en els mercats de la comunicació visual, com impressió digital, retolació, imatge corporativa, publicitat o reprografia. Els productes que ofereix comprenen primeres marques mundials, tant en suports rígids com flexibles, LEDs, tintes i màquines. Entre aquestes marques figuren plexiglàs, Lexan, Lyx, Dibond, Kapa, 3M, Osram o SloanLED.

"Gràcies a aquesta important aposta a la zona de Catalunya, estem convençuts que seguirem creixent per així poder oferir el millor i més ràpid servei possible als nostres clients", van manifestar els representants de thyssenkrupp Plastic Ibèrica durant l'acte.


Thyssenkrupp es compon de cinc àrees de negoci, tres pertanyents al sector de béns industrials -Components Technology, Elevator Technology i Industrial Solutions- i dos a l'àrea de materials, Steel Europe i Materials Service, a la qual pertany la divisió de plàstics thyssenkrupp Plastic Ibèrica .

Edicions locals