Denunciades sis persones a Mollet per fer grafits al carrer

En els darrers mesos la Policia Municipal de Mollet ha identificat i denunciat 6 persones per pintar grafits sense autorització a la ciutat. Només el passat febrer, segons va informar l'Ajuntament, se'n van denunciar 2 per causar desperfectes a un autobús de línia, en un cas, i a la façana d'un negoci, en l'altre.

Aquestes denúncies, segons informa avui l'Ajuntament de Mollet, forma part d'una campanya de la policia local pel control d'actes incívics a la ciutat amb l'objectiu de preservar un entorn urbà net i amable i, a l'hora, fer complir l'ordenança de convivència ciutadana.

Amb aquest propòsit, des de 2017, la Policia Municipal de Mollet del Vallès, sigui d'uniforme o de paisà, està realitzant un seguit de serveis especials per tal de controlar, i si s'escau sancionar, aquests actes incívics.

Entre totes les possibles infraccions a l'ordenança de convivència, en determinats períodes s'ha treballat més intensament aquelles que estan relacionades amb la pintura de grafits i amb abocaments sense autorització a diferents barris de la ciutat.

Davant d'aquesta situació, la Policia Municipal de Mollet del Vallès vol agrair la col·laboració ciutadana a l'hora de donar informació o cooperar per detectar aquestes conductes. En aquest sentit, recorda que la seguretat i el civisme és cosa de tots i que amb la cooperació i la col·laboració de tots, aconseguirem un Mollet més cívic.

Edicions locals