Adif adjudica la redacció del projecte per connectar l’Estació intermodal de la Llagosta al Corredor del Mediterrani

L’Administrador de Infraestructuras Ferroviarias (Adif) ha adjudicat per 661.442,2 euros la redacció del projecte per connectar amb l’amplada estàndard l’Estació intermodal de la Llagosta amb el Corredor del Mediterrani. La Unió Temporal d’Empreses (UTE) formada per les companyies Esteyco i Inserail, serà l’encarregada d’elaborar el document. Tindrà un termini de 26 mesos per a la redacció del projecte constructiu i haurà de lliurar durant els primers sis mesos l’estudi funcional. “És una bona notícia per a la Llagosta i ens anima a seguir treballant per crear oportunitats d’ocupació en el futur”, ha assegurat l’alcalde, Óscar Sierra.

Segons el Ministeri de Foment, l’objectiu és potenciar el Centre logístic intermodal de la Llagosta, situat al costat de l’Estació de Rodalies, com a punt estratègic del transport ferroviari de mercaderies a l’entorn més proper a Barcelona.

El Ministeri de Foment assegura que, amb l’adjudicació del contracte, es dona un nou impuls als compromisos adquirits pel Govern Central per avançar de forma decidida en el conjunt d’actuacions per a la configuració del Corredor del Mediterrani per la seva gran importància estratègica a nivell socioeconòmic.

Edicions locals