El diumenge es fa finalment la Calçotada de Gallecs

La plaça de l'església de Gallecs acull aquest diumenge (14 h) la tradicional calçotada popular. Ja són XIII les edicions d'una festa organitzada pel Consorci de Gallecs i l'Associació Agroecològica de Gallecs que acostuma a reunir a un gran nombre de persones.

La Calçotada estava inicialment prevista el passat diumenge dia 4, però el Consorci de Gallecs va decidir traslladar-la a aquest diumenge, 11 de març, a causa de les condicions climàtiques. Recordem que la setmana passada va ploure, va nevar i pel cap de setmana hi havia alertes per forts vents. El problema principal en el cas de Gallecs era que el terreny era molt moll. Aquest cap de setmana la previsió meteorològica és molt millor i tot apunta que la calçotada es podrà celebrar en bones condicions.

Cal recordar que es poden comprar els tiquets (a un preu de 10 euros) a l'Agrobotiga de Gallecs o a L'Esquella fins avui divendres 9 de març. A la calçotada es pot escollir entre el menú ecològic o el vegetarià ecològic, que canvia la cansalada i la botifarra per hamburgueses vegetals, elaborades amb producte de Gallecs.

Edicions locals