Nova entrega de diplomes a EMFO

Es van lliurar els diplomes als 12 participants del curs de formació d'Auxiliar ofert en el marc del programa SIOAS, serveis integrals d'orientació, acompanyament i suport a la inserció de persones amb diversitat funcional i/o trastorns de salut mental

L'Ajuntament de Mollet  a través de EMFO ha ofert un curs formatiu d'Auxiliar de consergeria i control d'accessos a participants del programa SIOAS 2017.

Aquest dilluns 5 de març, el regidor d'Ocupació Raúl Broto, va lliurar els diplomes als 12 participants del curs de formació d'Auxiliar ofert en el marc del programa SIOAS, serveis integrals d'orientació, acompanyament i suport a la inserció de persones amb diversitat funcional i/o trastorns de salut mental. Broto va explicar que la formació millorava la possibilitat de les persones de trobar feina.

José Vallderama, de 45 anys, un dels participants va mostrar-se molt satisfet de l'experiència. Ell i un altre alumne ja han trobat feina. La Cristina Martínez, de 39 anys, ens va indicar que ja té concertades tres entrevistes amb fins laborals.

El programa SIOAS està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya, el Departament de Treball, Afers Socials i Família i el Fons Social Europeu.

Edicions locals