Un grup d'alumnes alemanys visiten Mollet

La visita s'emmarca dins d'un programa d'intercanvi amb l'IES Mollet i van ser rebuts a l'Ajuntament per l'alcalde de la ciutat

Aquest divendres al matí l'Ajuntament de Mollet del Vallès ha rebut un grup d'alumnes de dos instituts de BadSaulgau i Ravensburg, a Alemanya. La visita s'emmarca dins del programa d'intercanvi d'alumnes i professors amb l'IES Mollet.

L'acte de recepció ha anat a càrrec de l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, i del regidor de Joventut i Projectes Europeus, Raúl Broto. Tots els joves alemanys van rebre un petit record de la ciutat.

Raúl Broto va explicar que aquestes rebudes es realitzen per què a l'Ajuntament li sembla important visualitzar el suport de la ciutat amb els intercanvis i també com una forma de contribuir a reforçar els llaços europeus.

Maria Josep Amigó, directora de l'IES Mollet va explicar que el grup d'alumnes i professors que provenen de l'institut Willi-Burth-Shule, de BadSaulgau, i del GewerblicheShule, de Ravensburg, i que visiten Mollet en el marc del programa d'intercanvi de l'IES Mollet, resideixen al llarg de més d'una setmana amb famílies de la ciutat i fan diverses visites de caràcter cultural a la ciutat i a Barcelona. Fa uns dies, dintre del mateix intercanvi, un grup d'alumnes molletans van ser a Ravensburg.

En el cas de Ravenburg s'afegeix el fet que estigui agermanada amb Mollet així com la llarga tradició d'intercanvis educatius i culturals que mantenen les dues ciutats des de 2004. Precisament el pròxim mes està previst que una delegació institucional de Mollet visiti Ravenburg per signar la ratificació de l'agermanament.

Edicions locals