50 Fotos de Grey, un llibre solidari per ajudar a alumnes amb trastorns

La idea ha estat de l'entitat paretana 'Imatges Solidàries' i en el document es podran veure fotos de persones rellevants de Parets

Sota el lema 'tots som igual de diferents', l'entitat paretana Imatges Solidàries inicia un projecte per ajudar als alumnes que pateixen trastorn de l'espectre autista (TEA) o trastorns similars. L'acció que han iniciat consisteix a la creació d'un llibre en el qual es podran veure fotografies de persones populars o rellevants del municipi amb una petita descripció sobre les històries de les persones i la seva vinculació amb Parets. Els fons que es recaptin de la venda dels llibres aniran a parar de manera directa a la formació de personal docent per tenir eines a l'hora de tractar i interactuar amb els alumnes que pateixen TEA o algun altre trastorn.

L'entitat Imatges Solidàries va néixer per la voluntat dels seus components, que es dediquen a la fotografia o a la imatge cinematogràfica, i que volien participar en l'ajuda de projectes o accions solidàries. El seu President, l'Esteve Llanes, explica que el llibre, si tot va bé, es podrà adquirir a partir del 23 d'abril a les paradetes de les llibreries ubicades a la plaça de la Vila per la Diada de Sant Jordi.

 

Edicions locals