Moltes activitats a La Llagosta per celebrar Sant Josep

Aquest llarg cap de setmana se celebraran tot un seguit d’activitats per celebrar Sant Josep, patró de la nostra localitat. Fins dilluns, festa local a la Llagosta, s’organitzen tot un seguit de propostes culturals, festives, esportives i infantils.

Demà dissabte, la Parròquia de Sant Josep muntarà una revetlla popular a la plaça d’Antoni Baqué de les 19.30 h fins passada la mitjanit. La colla de diables Les Llagostes de l’Avern ha preparat una nova demostració de foc, que es farà demà a les 20 h a la plaça d’Antoni Baqué.


Diumenge, l’Ajuntament de la Llagosta i Help Guau han preparat una nova Fira d’adopcions de gossos. La intenció d’aquesta proposta és donar a conèixer els gossos que hi ha en custòdia a les instal·lacions de l’entitat animalista i facilitar la seva adopció. Els animals adoptats durant aquest dia es lliuraran vacunats, desparasitats, esterilitzats i amb microxip, segons la normativa vigent.

La Fira d’adopcions se celebrarà a partir de les 10 h al Parc Popular, on es faran una desfilada canina, un taller de jocs d’estimulació mental per a gossos, un mini agility i un concurs d’habilitats canines amb paneres per al guanyador.

El mateix diumenge, l’AMPA de l’Escola les Planes organitzarà el 9è Torneig de futbol sala de Sant Josep i la 2a Trobada de les Planes en família. La jornada començarà a les 9 h al pati de l’Escola les Planes i es desenvoluparà fins a les 18 h. Durant tot el dia, es recolliran diners per a una ONG.


El dia de Sant Josep, el dilluns 19 de març, festiu a la Llagosta, començarà amb la passejada per redescobrir els racons i les anècdotes del nostre municipi Un tomb per la història de la Llagosta. Passejades Mateu Bartalot. La sortida tindrà lloc a les 10 h al costat de l’ambulatori, al carrer de Vic.

Els infants podran gaudir aquest dia d’un circuit de karts i tallers lúdics que s’instal·laran de les 11.30 a les 14 h i de les 16.30 a les 19.30 h a la plaça d’Antoni Baqué i a l’avinguda de l’Onze de Setembre. A més, les atraccions infantils del solar de l’Església seran gratuïtes. Durant tot el dia, d’11.30 a 18.30 h, se celebrarà un taller de circ a l’avinguda de l’Onze de Setembre.

A la tarda, a partir de les 16 h, hi haurà la Jornada d’Atletisme Escolar al Parc Popular per a infants de la nostra localitat. L’activitat està organitzada per l’Ajuntament de la Llagosta, amb la col·laboració del Consell Municipal de l’Esport Escolar i el Lleure i el Club Esportiu Fondistes de la Llagosta.

Edicions locals