Endevina-la, un joc d'enginy i llengua als comerços de Parets

En el joc col·lectiu es pot participar en diversos establiments comercials del 20 de març al 15 d'abril

El Servei de Comerç de l'Ajuntament de Parets i l'Oficina de Català del Consorci per a la Normalització Lingüística, amb la col·laboració de l'Associació de Serveis i Comerços de Parets, ASIC, posen en marxa 'Endevina-la!', un joc lingüístic que pretén promoure l'ús de la llengua catalana al comerç d'una manera lúdica, engrescadora i que propiciï que la gent s'acosti als establiments comercials per participar en un joc de llengua.

Diversos comerços de Parets tindran un jeroglífic que els consumidors podran contestar a través de la butlleta de participació disponible en el mateix comerç. Un cop endevini la resposta, la introduirà en l'urna que l'establiment guardarà fins que finalitzi el joc. Les persones que més jeroglífics encertin del 20 de març al 15 d'abril rebran els premis per part de l'Alcalde de Parets, Sergi Mingote, durant els actes programats en la Diada de Sant Jordi a la plaça de la Vila, on estaran exposats tots els jeroglífics amb les seves respostes.

A hores d'ara hi ha 32 comerços participants. Els comerços on es pugui jugar tindran un cartell identificatiu del joc. La proposta ha estat organitzada pel Consorci per a la Normalització Lingüística amb la col·laboració de l'Oficina de Català de Parets, l'Ajuntament de Parets, Comerç a Parets i l'Associació de Serveis i Comerços de Parets.

Premis

1 Entrada familiar per a un espectacle infantil al Teatre Can Rajoler a sortejar entre els participants menors de 12 anys.

1 entrada doble per a un espectacle al teatre Can Rajoler a sortejar entre els participants majors de 12 anys.

2 premis a sortejar entre les persones que hagin resolt correctament més jeroglífics: 100 € en vals de compra de l'ASIC per a cada guanyador.

Edicions locals