Reformas la Plana, els especialistes de la reforma interior

c. Bernat Metge, 16 Tel. 670 36 21 19

Estàs pensant a reformar el teu bany? En substituir la banyera per un plat de dutxa? En canviar la cuina que ja fa trenta anys que et fa servei? I a més a més vols fer-ho sense maldecaps, sense haver de contactar amb un exèrcit de paletes, llauners, electricistes, fusters, pintor....? Doncs el lloc on has d'anar és a Reformas la plana.


A Reformas la plana són professionals de la reforma interior de l'habitatge amb més de 20 anys d'experiència. Ells s'ocuparan de fer-te el projecte de la teva obra de reforma i d'executar-lo des del primer al darrer pas.


Et faran un pressupost sense compromís de la teva reforma i a més a més podràs veure mostres dels materials que faran servir – marbres, rajoles, fusteria...- a la seva botiga del carrer Bernat Metge de la nostra ciutat.


Aprofita ara per fer la teva reforma completa del teu pis, ja que tenen una oferta amb la qual et pots estalviar molts diners. Ara, ens expliquen, si contractes amb ells la reforma íntegra de la teva cuina, tindràs la mà d'obra gratis en la reforma del teu bany. No t'ho pensis dues vegades i truca a Reformas la Plana.

Edicions locals