Josep Maria Marsà: "Volem potenciar l'estructura femenina del CB Mollet"

Des de fa unes setmanes és el nou responsable esportiu del club molletà

Des de fa unes setmanes, Josep Maria Marsà és el nou responsable esportiu del Club Bàsquet Mollet. Marsà supleix la marxa de fa mesos de Mario Fernández del pavelló de la Plana Lledó.

D’entre les prioritats del nou responsable esportiu del CB Mollet hi ha la voluntat de potenciar l'estructura femenina. "Tot es pot millorar, evidentment. Tot i que l'estructura femenina creiem que la podem potenciar encara més i, poc a poc, aconseguirem tenir una estructura femenina similar a la masculina", admet Marsà.

Un altre dels objectiu de Josep Maria Marsà va més enllà de la vessant esportiva. Des del club es vol potenciar la celebració d'enguany del 75è eniversari de l'entitat. "Tenim un esdeveniment molt important com és el 75è eniversari del CB Mollet i això és una feinada important. L'objectiu és aconseguir que la ciutat i el club celebrin un acte tan rellevant com aquest", destaca el nou responsable.

Marsà compaginarà aquesta temporada el càrrec de responsable esportiu del CB mollet amb la seva tasca d’entrenador de l’Aracena-Collblanc, que milita al grup C-A de la Lliga EBA i que fa tretze temporades que està vinculat amb aquesta altra entitat. "És com casa meva però quan acabi la temporada ja valorarem si és o no compatible", explica el tècnic, que es mostra molt il·lusionat amb la seva vinculació amb el CB Mollet.

Plantilla competitiva

Josep Maria Marsà també ha fet referència a la mala sort del sénior de la Lliga EBA, del grup C-B, per les lesions. "Les lesions no han ajudat,al nostre primer equip, sobretot, la de Ramón Espuña perquè és un referent en el bàsquet català, a la Lliga EBA i a Mollet", diu Marsà, que afegeix que el conjunt dirigit per Pau Garcia té una plantilla molt competitiva.

El proper partit del CB mollet serà el 7 d'abril al Plana Lledó contra el Palma, a les 17 h.

Edicions locals