La Fundació Sanitària Mollet, guardonada per la qualitat en l’Atenció Sociosanitària i a les Persones amb Dependència

Aquests dimecres va rebre un dels prestigiosos premis FAD d’Excel·lència en Qualitat en l’Atenció Sociosanitària i a les Persones amb Dependència

La Fundació Sanitària Mollet (FSM) ha estat guardonada amb el prestigiós premi Fundació Avedis Donabedian (FAD) a l'excel·lència en qualitat en l’atenció sociosanitària i a les persones amb dependència, patrocinat en aquesta categoria per la Fundació Catalana d'Hospitals. L'entrega dels Premis Avedis Donabedian 2018 va tenir lloc ahir al vespre al Palau de la Música Catalana de Barcelona.

Aquest premi reconeix la millora contínua en la qualitat assistencial de l’FSM en l’atenció que s’ofereix tant a l’Hospital Sociosanitari com en l’àmbit de la dependència a la Residència Santa Rosa i Residència Pedra Serrada de Parets, ambdues destinades a les persones grans, així com a la Residència La Vinyota per a persones amb discapacitat intel·lectual. L’FSM compta ja amb el segell institucional d’excel·lència EFQM 400+ i la gestió en l’àmbit residencial de l’FSM va obtenir la certificació ISO 9001 en Qualitat l’any 2015.

Els Premis de la Fundació Avedis Donabedian a la Qualitat en institucions sanitàries tenen com a objectiu reconèixer diferents aspectes de la qualitat dels centres i marcar les tendències de desenvolupament futur de les diferents àrees.

Edicions locals