Parets potencia el turisme amb el concurs fotogràfic ‘Un tomb per Parets’

El concurs forma part del projecte 'Turisme Parets' que pretén reivindicar el capital turístic del municipi

Les oficines del Servei Local d’Ocupació han acollit aquest matí la presentació del projecte ‘Turisme Parets’ i el concurs de fotografia ‘Un tomb per Parets’ emmarcat en aquest projecte, que l’Ajuntament de Parets del Vallès, a través de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Ocupació, Comerç i Turisme, ha posat en marxa les xarxes socials.

L'objectiu del concurs és identificar espais i recursos de Parets que siguin potencialment d'interès turístic, reivindicar el capital turístic del municipi, i documentar gràficament els espais, recursos i experiències turístiques existents a Parets.

Turisme Parets neix amb la voluntat de contribuir al desenvolupament econòmic del municipi, mitjançant el foment i la potenciació de l’aprofitament turístic sostenible dels recursos culturals, arquitectònics, esportius, naturals, industrials i gastronòmics del territori i de l'entorn proper.

Per assolir aquests objectius, des de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Ocupació, Comerç i Turisme es pretén, d’una banda, dotar-se d’un fòrum on els paretans i paretanes puguin suggerir espais, equipaments i experiències que ofereix en el nostre municipi i, de l’altra, dotar al projecte Turisme Parets d’un catàleg fotogràfic del capital tangible i intangible que tingui el municipi per a la seva utilització en futurs materials de difusió i/o treball del programa.

Per participar caldrà publicar al perfil d'Instagram personal una fotografia entre les 00:01 hores del dia 12 d'abril fins a les 24:00 hores del 7 de maig de 2018. Cal etiquetar el compte @TurismeParets i utilitzar l'etiqueta #untombperParets. La fotografia guanyadora serà la que obtingui més 'm'agrada' a Instagram. El premi són 2 entrades pel Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP 2018 del 17 de juny de 2018 al Circuit de Barcelona-Catalunya.

 

Edicions locals