Fusteria Navarro, cuines d’última generació amb mà d’artesà

c. Monturiol, 26 Tel. 609 760 642

Fusteria Navarro és prou coneguda a la ciutat. Funciona des del 1972 i ofereix als seus clients treballs diversos de fusteria que requereixen professionalitat i experiència. Això pot incloure tant la instal·lació d'uns armaris encastats com la construcció d'una cuina feta a mida.
A Fusteria Navarro són fusters de sempre i per tant fabriquen els mòduls de cuina ells mateixos. No es tracta, com en altres casos, de mòduls prefabricats. Tot es fa a mida i d'acord amb l'espai disponible i les seves peculiaritats. També de les preferències de cada client.
Això no vol dir, però, que les cuines siguin només clàssiques. A Fusteria Navarro segueixen les darreres tendències en colors, calaixos, manetes...i il·luminació. Ens expliquen que ara, a més a més de fer realitat mobles de cuina còmodes i pràctics, incorporen il·luminacions amb leds que milloren el seu aspecte i contribueixen a fer-los encara més pràctics.
A Fusteria Navarro, encara que la seva especialitat són els mobles, ofereixen un servei integral de reforma de la cuina. Ells s'ocupen de contractar als marbristes, llauners, electricistes... Tot el que cal per reformar aquest espai central a totes les llars sense provocar cap molèstia. Són ràpids i seriosos.

Edicions locals