L'escola Can Besora de Mollet guanya el 3r premi del Concurs de Contes de Consum

Els alumnes de 4t van viatjar aquest dimarts a València per recollir el premi

Consum ha lliurat a València els premis de la 13a edició del seu Concurs de Contes Il·lustrats, que té com a objectiu fomentar els bons hàbits de consum a través dels contes i la creativitat. Sota el lema "Exploradors d'Aliments, coneix les etiquetes i com cal interpretar-les", aquesta edició, en la qual participen centres escolars, CEE i CO de totes les comunitats autònomes en les quals la Cooperativa està implantada, ha volgut destacar la importància de l'etiquetatge dels productes d'alimentació com a instrument per a seleccionar, comparar i decidir els que són més convenients a l'hora de comprar i consumir.
El tercer premi ha estat enguany per al conte "Besora ecològic", que han presentat els alumnes de 4t de primària de l'escola Can Besora, de Mollet del Vallès. Els alumnes de 4t de Can Besora van viatjar aquest dimarts a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València on va recollir el premi de 1000 euros. Posteriorment, com a part del premi, van visitar l'Oceanogràfic de la ciutat.
En aquesta edició s'han presentat 1.524 treballs, de 75 centres, amb la participació de més de 2.000 alumnes.
El Concurs de Contes Dia Mundial del Consumidor de Consum és el recurs educatiu amb una major trajectòria de tota la cooperativa. Un certamen en el qual, durant aquestes tretze edicions, han participat més de 32.000 escolars.

Edicions locals