Uns desconeguts fan pintades als locals de Sumem Parets i Ara Parets ERC

Aquest matí de dimecres les seus dels partits Sumem Parets (Podem) i Ara Parets ERC han vist sortir el sol amb pintades, fruit d'actes incívics, en les quals es podia llegir la paraula 'olé' pintada amb els colors de la bandera d'Espanya i utilitzant el llaç groc, símbol que reclama la llibertat dels representants polítics catalans empresonats, com si fos la lletra 'l'. Els autors d'aquests fets, desconeguts fins al moment, també han enganxat adhesius amb la bandera d'Espanya en els locals d'aquests partits.

Les pintades arriben un dia després que l'avinguda Catalunya aparegués igualment amb pintades de llaços grocs a la carretera, unes imatges que avui també han aparegut modificades amb la paraula 'olé'.

Casandra García, cap de l'oposició per Sumem Parets, ha lamentat que hi hagi gent que no pugui assumir un debat amb respecte i hagi de trencar la convivència ciutadana. Explica que "seguirem la lluita contra la repressió i per una democràcia justa i coherent".

Per la seva part, el portaveu d'Ara Parets ERC, Jordi Seguer, ha assegurat que "la nostra resposta sempre serà pacífica, els agradin o no les nostres idees".

Edicions locals