Ramon Rubio, perruqueria per tres generacions

c Diputació, 24 Tel. 93 570 85 82

Ramon Rubio Perruquers és possiblement la barberia en actiu més antiga de la ciutat. Avui, igual que quan la família Rubio van obrir el negoci l'any 1971, se segueix tallant el cabell als senyors, afaitant-los o cuidant la seva barba. El pare d'en Ramon va ensenyar l'ofici al seu fill qui el 1982 es va fer càrrec del negoci. Ha vist, en aquests anys com l'ofici de barber entrava en declivi, davant l'avanç dels negocis unisex i posteriorment, reviscolava gràcies a les noves tendències de la moda masculina que primen l'home que es cuida el cabell i la moda actual de les barbes amb molta personalitat.

Ramon Rubio és des de fa anys una perruqueria per homes i dones, un mateix establiment amb dos espais. En el seu espai les dones podran trobar els serveis habituals de tall, tint, reflexos o modelats. Avui, els clients són indistintament tant homes com dones, nois o noies...
En Ramon Rubio ens explica que la clientela, al marge del seu sexe, es va rejovenint. Els pares li porten els seus fills i aquests s'acaben quedant de clients. Se sent molt orgullós de poder atendre en el seu negoci a tres generacions de la mateixa família. A l'avi li ofereixen un tall clàssic, al pare un d'estil modern i al net, les darreres tendències de la moda.

Facebook Ramon Rubio Perruquers

Edicions locals