Comercial Andrés renova la seva botiga de pintures

Av. Antoni Gaudí, 11 Tel. 93 593 73 56

Des de 1986 Comercial Andrés és un referent a Mollet a l'hora de pensar a decorar per primera vegada un espai o donar-li una segona vida amb una redecoració. Tant particulars com professionals saben que allà podran trobar les millors marques de pintura i tot el material que necessiten per pintar o redecorar un espai (estucs, vernissos, papers pintats...) a més a més d'un assessorament professional i molt personalitzat.


Des de fa uns mesos, Comercial Andrés ha renovat la seva botiga de l'Avinguda Antoni Gaudí per que puguis realitzar la teva compra de pintures i materials amb major comoditat i en un entorn més agradable, però també per que puguis veure l'impacte que pot provocar en un espai una decoració ben pensada i executada amb imaginació, però també amb rigor i professionalitat.


A Comercial Andrés, a més de poder adquirir els productes necessaris per redecorar la teva casa o negoci, t'ofereixen també la possibilitat de contractar els pintors més adients per convertir en una realitat allò que tu vols... També, si cal, s'ocuparan d'obres d'altre tipus que puguis necessitar.

Edicions locals