El centre de Mollet s'omple de gent per Sant Jordi

Des de primera hora del matí el centre de Mollet viu amb molta intensitat la Diada de Sant Jordi. Sembla que el bon temps i el fet que aquest Sant Jordi caigui en dilluns contribueix a animar a la gent a sortir al carrer.


La Rambla s'ha omplert de parades de llibres i rosses i des del primer moment són moltes les persones que s'hi ha acostat per comprar o bé, simplement, per passejar entre les parades. Des de plaça Catalunya Ràdio Mollet emet al llarg de tota la diada una programació especial dedicada a la Jornada. També hi ha una parada institucional de l'Ajuntament de Mollet. El Museu Abelló també ha organitzat a la plaça Catalunya una activitat adreçada als més menuts consistent en una hora del conte on s'ha explicat la petita història de Joan Abelló.


Al llarg de la rambla les parades de llibreters i floristes es barregen amb les de diverses entitats, grups d'estudiants de secundària, organitzacions i partits. Moltes d'aquestes parades dedicaran avui la venda a finalitats solidàries. Les parades estaran obertes fins a les 20 h.

Edicions locals