L’Ajuntament de Mollet anuncia que tirarà endavant la instal·lació de gespa nova al camp municipal Germans Gonzalvo

Aprovat el projecte d’obra per impermeabilitzar definitivament l’antic abocador

L’Ajuntament de Mollet ha anunciat que tirarà endavant la instal·lació de gespa nova al camp 1 del camp municipal Germans Gonzalvo i substituirà la que es va instal·lar l’any  2002 que ja ha complert el seu cicle d’ús. La inversió serà d’uns 270.000 euros i es durà a terme a principis de juliol.

L’alcalde Josep Monràs ja s’ha reunit amb la junta directiva del CF Mollet UE per tal de donar a conèixer en què consistiran aquestes obres i ajustar el calendari per tal que afecti el mínim possible a l’activitat de l’entitat.

Així mateix, l’Ajuntament treballarà perquè als propers anys es canviï la gespa dels altres dos equipaments de futbol municipals (Camp Zona Sud i Juan Bocanegra que es van instal·lar l’any 2006.

IMPERMEABILITZAR EL CAMP 2

L’Ajuntament de Mollet ha aprovat el projecte d’obra que permetrà la impermeabilització definitiva del camp 2 dels Germans Gonzalvo que es troba just a sobre de l’antic abocador. Les obres s’iniciaran aquest estiu i tenen com a objectiu resoldre definitivament les emissions de biogàs derivades del mal segellament d’aquest antic abocador.

L’any 2013 es van detectar les emissions de biogàs que van obligar a tancar les instal·lacions durant un llarg període de temps. Ara, amb aquesta actuació, l’Ajuntament espera solucionar definitivament el problema d’emissions de gasos.

Les obres es faran a l’estiu, per tal d’incidir el mínim possible a l’activitat habitual del CF Mollet UE. El cost aproximat és de 390.000 euros, una quantitat en gran part finançada per la Diputació de Barcelona. 

Edicions locals