El curtmetratge Water memories, rodat a Parets, guanyador de 5 premis

El curt va ser dirigit per dos paretans i gravat a la piscina Miguel Luque

El curtmetratge Water memories, dirigit pels paretans Anaís Medina i Tony Navarro, ha estat guardonat amb 5 premis i seleccionat per a la seva projecció en més de 22 festivals nacionals i internacionals. El document es va gravar a la Piscina Municipal Miguel Luque, el maig de 2017, i va comptar amb el suport de l’Ajuntament de Parets, i la col·laboració del cos de Protecció Civil, la Barcelona Film Commission i el programa de ràdio Cine Sótano.

 

Water memories ha obtingut, fins al moment, el Premi del públic al “II Falcon International Film Festival” de Londres; la menció honorífica al “V Hrizantema Horror & Fantasy Film Festival” de Serbia; el premi al millor curtmetratge del “Dmoff”, als Estats Units; una menció especial al “VI Festival Internacional de Cine Fantástico y de Terror de Navarra” i el Premi al millor curtmetratge de ficció al “12 Months Film Festival” de Cluj-Napoca, Rumania. A més ha estat finalista com a millor fotografia al “12 Months Film Festival” i nominat millor trailer al “TMFF” de Glasgow, Regne Unit.

 

El film, protagonitzat per Raquel Alcalà i Tamara Ndong, tracta sobre la diversitat racial i sexual de dues joves nedadores, la Carla i l’Helena, que tot i l’oposició racista de les seves famílies decideixen trobar-se en secret per entrenar i fer realitat el seu somni. La banda sonora és obra de Toni Torres, conegut arreu per la seva participació en projectes nacionals i internacionals i per col·laborar amb artistes de la talla de Larry McConkey (Kill BillGhostbusters IIGuerra Mundial ZShutter Island) o Christopher Wilkinson (AliJugada MaestraNixon), entre d’altres.

 

La productora cinematogràfica dels joves paretans, Dawn Melodies, ja va obtenir grans èxits amb els seus anteriors muntatges: Subliminal (2015) i Hofuku (2017).

Edicions locals