Un molletà arriba 3r a la Cursa del Corte Inglés als 81 anys

El veterà atleta entrena habitualment a Gallecs

El veí de Mollet, Modesto Martínez és als seus 81 anys un exemple de superació personal. El passat diumenge 8 d'abril va participar en la tradicional cursa de El Corte Inglés – que enguany arribava a la seva 40 edició- i va assolir un excel·lent resultat en arribar el tercer de la seva categoria. La cursa no la va fer sòl, sinó que va participar amb membres de la seva família.


No és la primera vegada que s'atreveix amb aquesta cursa que té un recorregut de 10,776 km, que surt de la plaça Catalunya i passa per llocs emblemàtics com l'estadi Lluís Companys, i que és un referent internacional en el camp de les curses populars. De fet, la coneix molt bé, ja que en porta unes quantes i al llarg dels anys ha assolit bons resultats. En el seu palmarès d'atleta veterà hi ha una segona posició, una altra tercera posició i una quarta. En la resta d'ocasions no es va col·locar entre els primers.


Modesto Martínez ens explica que al llarg de tota la seva vida ha estat practicant esports com el futbol i que manté la forma física en l'actualitat per que entrena per l'espai de Gallecs. Ens explica que qui el va animar a córrer la Cursa del Corte Inglés va ser el seu amic José Luis Ruiz a qui vol mencionar en aquest article.


L'any passat no va poder participar en la Cursa del Corte Inglés a causa d'una intervenció quirúrgica, però aquest any, l'any dels 40 anys de la Cursa no se l'ha volgut perdre. Ara li toca entrenar ja per la de l'any que ve.

Edicions locals