Golejada de la Molletense per signar la permanència

El conjunt molletà guanya 9a  2 el Bellavista Milan amb cinc gols de Natxo Abad

La Molletense va signar el millor partit de la temporada amb un bany de gols contra el Bellavista Milan, per 9 a 2. Natxo Abad va ser el protagonista del partit amb una maneta de gols. La victòria en el duel va suposar la salvació matemática de l'equip molletà a la Segona Catalana, que a falta de tres jornades per acabar el campionat ja pot començar a planificar la propera temporada. 

El partit contra el Bellavista Milan va ser dels típics de final de temporada, sense gairebñe res en joc perquè el conjunt de les Franqueses és l'últim classificat, amb 2 punts, i ja descendit fa jornades. La primera part va acabar 2 a 0 i amb l'expulsió de Santi Rodríguez. La fura molletana es va veure a la segona part amb set gols més, i dos dels visitants. Els golejadors molletans van ser Natxo Abac, amb cinc, i amb un Jalal, Genís i Juan Sánchez. També es va marcar un gol en pròpia porteria el visitant Juan Francisco.

Enguany l'objectiu era lluitar per l'ascens, però una segona volta irregular ha condemnat l'equip d'Antonio Filgaira, que ara ocupa el novè lloc del grup 4 amb 43 punts. El proper duel tindrà lloc al camp del Sallent.

Edicions locals