Dimiteix l'Alcalde de Parets, Sergi Mingote per dedicar-se de ple al món de l'esport

El nou alcalde de Parets serà l'actual regidor Francesc Juzgado, portaveu del PSC Parets.

L'alcalde de Parets, Sergi Mingote, ha convocat avui una Roda de Premsa, després de realitzar una junta de portaveus, en què ha anunciat la seva dimissió com a Alcalde del municipi. La renúncia es farà efectiva el dia 26 de maig. Mingote tanca així una etapa en el món de la política per poder dedicar-se a la seva activitat esportiva. Ara fa poc menys de 7 anys que es va presentar com a alcaldable per primera vegada i va aconseguir ser la llista més votada. El nou alcalde de Parets serà l'actual regidor Francesc Juzgado, portaveu del PSC Parets.

Diu adéu remarcant que ha assolit una gran part dels objectius que es va plantejar com a Alcalde i que "ha arribat el dia. Han estat prop 7 anys dedicats en cos i ànima al meu poble.

Sergi Mingote ha estat molt actiu esportivament parlant en els darrers mesos, un fet que l'oposició ha criticat en repetides ocasions. Mingote marxa tranquil perquè, segons explica "us deixo en bones mans. En mans d'un equip amb moltes ganes de culminar el nostre full de ruta però també amb noves idees i amb nous projectes".

Des d'Ara Parets ERC, Jordi Seguer ha declarat que "respectem la seva decisió personal i li desitgem sort en la seva nova etapa allunyada de la política".

Per la seva part, Casandra García, de Sumem Parets, explica que "Entenem que això respon a una clau partidista, el que volen és donar visibilitat al nou candidat durant aquest any de mandat".

 

Edicions locals