Torna Per molts anys, vuit dies d’activitats per a la gent gran de Mollet

Del 14 al 21 de maig se celebrarà el Per molts anys!, vuit dies  d’exposicions, espectacles, música, teatre, playback, cinema, esport, ball, i ràdio. Tot plegat organitzat per l’Ajuntament de Mollet del Vallès en col·laboració amb les entitats de gent gran de la ciutat.

El Per molts anys! 2018 arrencarà el dilluns 14 de maig, a les 18 h, al Centre Cultural La Marineta amb la inauguració de l’exposició En sintonia!La ràdio i la “tele” a la nostra vida, una mostra d’arts plàstiques, vídeo i instal·lació de “teles”, realitzats per l’alumnat i el voluntariat dels cursos per a gent gran organitzats per l’Ajuntament de Mollet i per membres de les entitats de gent gran de la ciutat.

Els dies 15, 17 i 21 de maig es faran els espectacles de playback al Teatre de Can Gomà i el 16 de maig, l’actuació del grup de teatre al Mercat Vell. Totes aquestes activitats estan realitzades íntegrament per entitats de gent gran de Mollet.

Anteriorment a la representació teatral, el mateix 16 de maig, també al Mercat Vell, es farà l’acte de reconeixement a les persones de Mollet que aquest 2018 compleixen 100 anys.

Un altre dels actes destacats és Redescobrint Gallecs, una caminada orientativa per Gallecs el dijous 17 que finalitzarà amb un esmorzar saludable. En aquest cas les inscripcions s’han de fer a [email protected] abans del 12 de maig.

El dimecres 16 de maig hi haurà dos actes més a tenir en compte: La televisió i la ràdio a la carta, un taller d’internet fet per voluntaris del programa I tu, per què no? per aprendre a cercar informació dels programes i sèries d’abans i ara; i l’emissió en directe del programa de Ràdio Mollet La nostra gent gran.

Al total d’activitats de programa hi participen més de 450 persones de més de 55 anys. Totes són gratuïtes i cal recordar que la capacitat dels espais tancats és limitada.

Edicions locals