La XVI Bicicletada del Besòs celebrarà els 30 anys del naixement del Consorci Besòs Tordera

La prova s’iniciarà simultàniament a les 9.30 hores des de Granollers (Parc Firal), Montornès del Vallès (Av. Llibertat) i Parets del Vallès (Pavelló Joaquim Rodríguez). Els ciclistes resseguiran els camins fluvials dels rius Congost, Mogent i Tenes, respectivament, fins a arribar al Besòs, per continuar fent camí riu avall i fins a mar, al Parc Fluvial del Besòs. Als punts d’incorporació de Montcada i Reixac i Santa Coloma de Gramenet s’afegiran els darrers ciclistes d’aquesta pedalada. L’arribada tindrà lloc al Parc Fluvial del Besòs, a Sant Adrià de Besòs.

Parets del Vallès serà un dels punts de sortida de la Bicicletada del Besòs organitzada pel Consorci Besòs Tordera. L’activitat tindrà lloc el diumenge, 27 de maig, a partir de les 9.30 h, amb sortida des del Poliesportiu  Municipal Joaquim Rodríguez. Les inscripcions, totalment gratuïtes, ja es poden formalitzar a www.besos-tordera.cat.

La novetat d’enguany és que la pedalada commemorarà el 30 aniversari del Consorci i, per celebrar-ho, hi haurà una botifarrada per a tots els participants. També s’ha preparat un final de festa amb actuacions musicals, a càrrec del grup de hip hop Brodas Junior, i uns tallers de caixes-niu, a càrrec del Grup Ornitològic del Tenes (GOT).

La prova compta amb la col•laboració de la Diputació de Barcelona i dels ajuntaments de Granollers, Martorelles, Montcada i Reixac, Montmeló, Montornès del Vallès, Parets del Vallès, Sant Fost de Campsentelles i Santa Coloma de Gramenet.

Edicions locals